Aktualno

UGOVOR JE SKLOPLJEN Studenac službeno preuzeo Pemove butige

pemo butiga071

Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu i jedan od vodećih u Hrvatskoj, sklopio je ugovor o kupoprodaji 100 posto udjela u društvu Pemo d.o.o., trgovačkom lancu koji posluje u 38 maloprodajnih objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije te zapošljava više od 300 zaposlenika, javili su iz Studenca ovog utorka.

Novo preuzimanje, dodali su, nastavak je kontinuiranog i snažnog rasta koji Studenac ostvaruje posljednjih godina, a nakon akvizicije biogradskog lanca Bure Trgovina d.o.o.,Studenac je dodatno ojačao svoju lidersku poziciju na Jadranu, ovoga puta i na samom jugu.

-Unatoč svim izazovima, Studenac nastavlja ostvarivati svoje poslovne ciljeve, rasti i neprestano unaprjeđivati poslovanje, a u prilog tomu govori i zaključenje značajnog preuzimanja trgovačkog lanca Pemo. Za specifično i jedno od najfrekventnijih turističkih područja na Jadranu razvili smo format koji kapacitetima spremno odgovara na sve potrebe, kako lokalnog stanovništva tako i mnogobrojnih turista.Također, pridruživanjem trgovačkog lanca Pemo, s tradicijom dugom gotovo kao i naša, u cilju nam je sačuvati i njegovati vrijednosti koje kompanija predstavlja svojim kupcima te obogaćivati ponudu i uvoditi dodatne usluge za još ugodnije iskustvo kupnje – izjavio je Michal Senczuk, predsjednik Uprave Studenca.

Uz to, Senczuk dodaje i kako je cilj postupno prenijeti kompanijske vrijednosti Studenca novim zaposlenicima u svojoj proširenoj mreži te im pružiti priliku za učenje i poslovni razvoj utemeljen na sinergiji i zajedničkom radu.

-Uložili smo više od 250 milijuna eura u sektor maloprodaje prehrambenih proizvoda u Hrvatskoj i tu nije kraj. Oduševljeni smo rezultatima koje su postigli Michal Senczuk i njegov tim te smo uvjereni da će kompanija nastaviti rasti i u godinama pred nama – poručio jeMichał Kędzia, partner Enterprise Investorsa odgovoran za ulaganje fonda u Studenac.

Pročitajte još

HOTELI KOJI NE OTVARAJU VRATA GOSTIMA Na tisuće postelja izvan funkcije

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] NA DANAŠNJIM MISNIM SLAVLJIMA Oproštaj don Roberta od župljana sv. Mihajla

Dulist

Još jedna godina i tuga sjećanja, a nazad se ne može

Dulist