Aktualno

U Sarajevu predstavljen Dubrovnik zimi

tz sarajevo 01

Danas je u središtu Sarajeva u hotelu Europa pred prepunom dvoranom s više od sto novinara i turističkih agenata iz BiH predstavljena zimska ponuda otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja.

– Sarajlije su gosti koji vole u Dubrovnik dolaziti zimi – ističu uz gradskog TZ-a te navode kako je građanima Sarajeva, uz događanja koja se u Dubrovniku organiziraju tijekom zime (nastupa FA Linđo u kinu Sloboda, sv.Nikole, Božićnog sajma i ostalih programa „Božić u Gradu“) predstavljena i ponuda zabavnih programa u razdoblju Nove godine, s posebnim naglaskom na Doček Nove godine na Stradunu kao i ponuda dubrovačkih hotelskih kuća i agencija za zimski odmor i doček 2014.
 
Prezentaciju turističke ponude otvorio je voditelj Odjela za promociju i online strategiju TZ Grada Dubrovnika Siniša Žakula, dok se u ime Grada Dubrovnika nazočnima obratio pročelnik Upravnog odjela za turizam,poduzetništvo i more Milan Perić.
 
– Pročelnik Perić je naglasio kako smo ponosni što je Dubrovnik ove godine hrvatski turistički šampion te je uputio poziv svima da posjete naš grad u vrijeme Božićnih i novogodišnjih blagdana, u vrijeme Feste svetog Vlaha i dubrovačkih karnevalskih svečanosti – kažu iz TZ-a. 
 
Gost prezentacije Dubrovnika u Sarajevu bio je doministar federalnog ministarstva turizma Bosne i Hercegovine Nedjeljko Babić koji je zahvalio turističkim djelatnicima na gostoprimstvu koje osjećaju uvijek kad borave  u Dubrovniku.
 
Predstavnik privatnog smještaja pri TZ Grada Dubrovnika Božo Burić upoznao je nazočne s dubrovačkom zimskom ponudom te raznovrsnim zimskim programima, posebno s petodnevnim programom Dočeka Nove godine uz poziv svim građanima BIH da posjete Dubrovnik tijekom zime.
 
Važno je istaknuti da se u okviru predstavljanja dubrovačke turističke ponude u centru Sarajeva u najpoznatijem trgovačkom centru BBI organizirao štand s promidžbenim materijalima o Dubrovniku i dostupnim informacijama za sve zainteresirane Sarajlije, koji će biti otvoren dva dana.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist