Piano bar hotela Lero obogatio je svoju gastro ponudu sa širokim izborom slastica. Dašak svježine i jedinstveni stil u izradi slastica donijela je Jelena Lenac Rašica, kuharica po struci, čija veza sa slasticama traje već sedam godina. Jelena svakodnevno pravi nekoliko vrsta slastica koje je s puno pažnje i predanosti osmislila u suradnji s vrijedim timom hotela. Ponuda kolača mijenjat će se iz tjedna u tjedan poštujući sezonalnost namirnica pa dolaskom hladnijeg vremena kolači će biti ‘teži’ i bogatiji primjerice lješnjacima, čokoladom i različitim sezonskim začinima. Bit će ponešto za svakoga; za ljubitelje voća nudit će se primjerice mousse od ribizla, tarta od sezonskog voća kao što je tart od limuna. Ljubitelji čokolade naći će se u velikom problemu; odlučiti se između prutića od bijele čokolade, prutića od tamne s tijestom od badema ili ganachea od tamne čokolade. Šteta bi bilo propustiti priliku i ne probati elegantan francuski klasik s kremom od vanilije i prhkim tijestom naziva Paris Brest i klasičnu svježu šarlotu. Svaki kolač je pravo malo remek djelo okusa i boja, a uz ugodan ambijent Piano bara dojam će biti potpun.
Od sredine listopada svaki dan od 12 do 18 sati uz kolač ćete dobiti i kavu gratis. Moći ćete izabrati između 4 do 5 različitih vrsta kolača po cijeni od 25 kuna.