Aktualno

U Konavlima nestao 47-godišnji ribolovac, potraga u tijeku

potraga konavle ribolovac

Policija i Hrvatska gorska služba spašavanja tragaju na kopnu i na moru za nestalim 47-godišnjim ribolovcem, koji je nestao u jutarnjim satima nedjelje.
-Jučer u jutarnjim satima na području konavoskih stijena, tijekom ribolova s obale, nestao je prijatelj ribolovac Damir Ilić! Oprema za ribolov, osim ribolovnog štapa je pronađena na stijenama, što upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag. U tijeku je potraga! – objavljeno je na Facebook stranici Ludo more.
-Vrijeme u jutarnjim satima je bilo izrazito valovito s jakim kurentom u smjeru Cavtata. Apeliramo na svih koji se nalaze na moru ili u blizini mora na području konavoskog i dubrovačkog akvatorija da posebno obrate pažnju! Ukoliko primijetite išta sumnjivo odmah javite na 112. Hvala – poručili su dalje.
Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske navode za DuList kako je nestanak ribolovca prijavljen jučer u poslijepodnevnim satima. Za nestalim traga 26 policijskih službenika te dva plovila, a uključili su se i pripadnici HGSS-a. Pretražuje se i kopno, ali i akvatorij od Konavala do Župe te prema otocima. Iz policije pozivaju sve one koji imaju bilo kakvu korisnu informaciju, da se jave na 192.

Pročitajte još

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist