Sport

TURNIR ‘SVETI MIHAJLO’ Pobjednik je ‘Jakove izdrži’!

mihajlo turnir 1

Momčad ‘Jakove izdrži’ pobjednik je prvog izdanja turnira na male barice ‘Sveti Mihajlo 2016.’, koji se na umjetnoj travi igrališta Župe svetog Mihajla održavao tijekom mjeseca kolovoza i rujna.

Oni su u finalu s 2:1 bili bolji od momčadi ‘Mr. Fresh’. Golove za pobjednika postigli su Antonio Pijević i Goran Čupić (autogol), dok je za poražene jedini pogodak zabio Ivan Gavrilica. U meču za treće mjesto Celtic bar Belfast bio je bolji od Kolorine sa 7:3.

Najboljim igračem turnira proglašen je Vlado Đurović (Jakove izdrži), najbolji strijelci su Kiko Smoljko (Mr. Fresh) i Antonio Pijević (Jakove izdrži) s po osam pogodaka, dok je nagrada za fair play otišla u ruke igrača momčadi Ponton.

‘Jakove izdrži’, kojem je pripala glavna nagrada od deset tisuća kuna, osvojio je turnir u sastavu Nikola Crnčević, Vlado Đurović, Antonio Bačić, Boris Radalj, Antonio Pijević i Tomislav Kopanica. Drugoplasiranom ‘Mr. Freshu’ pripalo je pet tisuća kuna, trećem Celtic baru Belfast tri tisuće kuna, a četvrtoj Kolorini tisuću kuna.

Inače, u 18 dana turnira na umjetnoj travi Svetog Mihajla gledali smo 37 momčadi i točno 90 utakmica.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca