AktualnoŽupanija

Turistička zajednica županije na sajmu Top Resa u Parizu

Top Resa Pariz TZ DNZ

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu IFTM Top Resa Paris koji se održava od 26. do 29. rujna 2017. godine.

Sajam se održava 39. put i najvažniji je francuski međunarodni sajam putovanja i turizma. Top Resa je vodeći događaj za umrežavanje, poslovanje, inovacije i razvoj tržišta, a pokriva sve sektore turizma i isključivo je namijenjen profesionalcima u turizmu.

Na Top Resi se predstavlja oko 160 destinacija na 350 štandova, a ukupno ga posjeti oko 30.000 turističkih profesionalaca.

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije zakupila je kutni štand od 6 metara kvadratnih, koji je uređen plakatima s motivima Dubrovačko-neretvanske županije i promotivnim brošurama, dok je u nastavku štand Hrvatske turističke zajednice i štand Croatia Airlines.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u prvih osam mjeseci ove godine posjetilo 102.000 francuskih turista, koji su ostvarili 380.000 noćenja, što je 7 posto više u dolascima i 3 posto više u noćenjima u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist