Sport

TOMMY MORA PASTI Utakmica koja se ne propušta!

square karla sentic 14

Malonogometaši Squarea od 18 sati u derbiju šestog kola 1. HMNL u Gospinom polju dočekuju najtrofejniji hrvatski futsal klub – FC Split Tommy.

Utakmica je to od velikog značaja za oba sastava. Split je do sada upisao četiri pobjede i poraz, dok je Square na omjeru tri pobjede i dva poraza. Obje momčadi nalaze se u vrhu ljestvice, odmah ispod FC Nacional Zagreb koji ima maksimalan učinak (5-0, 15 bodova).

Split u Dubrovnik stiže predvođen brazilskim stručnjakom Victorom Costom Garciom, a od igrača posebno treba izdvojiti Španjolca Jesusa Rodrigez Cruza, Sašu Babića, Jakova Grcića, Stjepana Perišića te vratare Iva Jukića i Žarka Luketina!

Nasuprot splitskih ‘zvijezda’: Hrvoje Cvjetković, Maro Đuraš, Stjepan Rezo, Tomislav Bevanda i Adrijan Micevski – samo su neki od igrača Squarea koji će svojim pristupom i malonogomentim znanjem zasigurno oduševiti sve prisutne!

Dubrovčani su poznati po velikom zajedništvu, borbi do zadnje sekunde i čvrstom karakteru, a upravo je ovo izvrsna prilika da ih podržite svojim dolaskom u ovoj važnoj utakmici!

Square Dubrovnik – Split Tommy, dvorana Gospino polje od 18 sati – utakmica koja se ne smije propustiti pogledati!

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist