Aktualno

‘SVI VLAHOVI LJUDI’ Figuramo u izlogu na Stradunu

izlog svi vlahovi ljudi 1

Cijeli naš Grad u znaku je svetog Vlaha pred ‘dan ki dohodi jednom nami na godište’. Parčev lik vijori se sa zastava na standalima, a njime su prigodno ukrašeni i izlozi knjižara na Stradunu. Jedan lijepi ukras u čast našem Parcu je i monografijsko izdanje DuLista ‘Svi Vlahovi ljudi’ koje figura u izlozima knjižara Algebra i svojom crvenom koricom privlači pažnju prolaznika. Ako vas je ova divna večer odvela na Stradun, ‘bacite’ pogled na naše monografijsko izdanje u izlozima Algebre gdje knjigu ‘Svi Vlahovi ljudi’ možete kupiti po cijeni od 250 kuna. Svoj primjerak možete nabaviti i u redakciji DuLista.

U tjednu Feste možete je kupiti po promocijskoj cijeni od 200 kuna. Dovoljno je poslati nam OIB i adresu na naš službeni mail info@dulist.hr pa ćemo Vam poslati predračun po kojem možete platiti internet bankarstvom. Knjigu Vam šaljemo ili dostavljamo na kućnu adresu ili možete doći po nju u našu redakciju na adresi Ćira Carića 3 (u zgradu Pentagon u Lapadu iznad Poliklinike Glavić).

Poseban popust na knjigu, podsjetimo, imaju i svi imenjaci našeg Parca Vlaho, Blaž, Blaženka koji su sudjelovali u fotografskom projektu DuLista te su fotografirani ispred crkve sv. Vlaha. Pozivamo ih da nam se jave na naš mail info@dulist.hr, da nam pošalju svoje mail adrese kako bismo im mogli poslati i zajedničku fotografiju ‘Svih Vlahovih ljudi’.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist