Aktualno

SVI JEDVA ČEKAJU OTVARANJE Radovi na pumpi na Orsanu gotovi do kraja srpnja!

orsan pumpa radovi1

Radovi na benzinskoj postaji INA-e na Orsanu, koji su počeli ovog tjedna, trebali bi biti gotovi do kraja srpnja. Nakon toga bi se ova, za brojne Dubrovčane, važna pumpa trebala konačno i otvoriti. Potvrdili su to za DuList iz INA-e.
Iz naftne kompanije tek kratko navode kako je ‘tijekom rekonstrukcije obalnog područja investitor kojega je angažirao Grad Dubrovnik, oštetio opremu benzinske postaje Dubrovnik-Orsan’.
-Kako bi počela sa sanacijom oštećene infrastrukture, INA je morala ishoditi odobrenje Grada. Završetak radova očekuje se krajem srpnja nakon čega će se maloprodajno mjesto Dubrovnik-Orsan otvoriti za naše kupce – ističu iz INA-e.
Svakako treba naglasiti kako je ovo bila jedina benzinska postaja za opskrbu brojnih manjih plovila na užem području grada. Njenim zatvaranje Dubrovčani su osuđeni tankati gorivo ili u Komolcu, što je mnogima predaleko ili pak pretakati gorivo na cestovnim pumpama u bidone te iz prevoziti do plovila. No, ni Komolac nije uvijek opcija, o čemu možete pročitati ovdje.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

Sutra besplatan obilazak zidina, galerija i muzeja

Dulist

KORAK BLIŽE Grad se nada da će se dvorana u Gospinom polju početi graditi 2026.

Dulist

POLOŽENI VIJENCI Sjećanje na žrtve pogubljene na Daksi

Dulist