Grad

Sveti Nikola posjetio Dom “Maslina”, mališani zahvalili prekrasnom priredbom

Sveti Nikola u Domu Maslina

Poznat po tome da dariva samo dobru djecu, Sveti Nikola ni ove godine nije zaobišao malene štićenike Doma za nezbrinutu djecu „Maslina“. Posjetio ih je u petak poslijepodne s vrećom prepunom poklona, a maleni su zauzvrat, Svetom Nikoli i gostima njihova doma, priredili priredbu koju će zasigurno dugo pamtiti. Pjevali su, plesali zumbu, recitirali i glumili, a u izvedbi su im se, prvi put, ove godine pridružili i zaposlenici Doma koji su recitirali stihove pjesme Ratka Zvrka Tvoja staza.

Ravnateljica Doma Iliana Stojanović uručila je zahvalnicu pročelniku za financije Grada Dubrovnika Niku Pavloviću, rekavši kako je to najmanje što su mogli učiniti za njega, s obzirom da je riječ o čovjeku koji svesrdno pomaže „Maslini“ godinama.

– Kad se dogodi neka akcija, mi odmah uručujemo zahvalnicu. No, ovu sam godinu odlučila na priredbi uručiti zahvalnicu čovjeku koji je to doista zaslužio. Donacijom udruge Kroatienhilfe Hochtaunus iz Bad Homburga obnovili smo Dom, za vrijeme kad je gospar Niko bio povjerenik. No, on je i u svoje slobodno vrijeme kontrolirao radove, nije mu bilo teško dolaziti. Pomaže nas već devet godina i stvarno ga djeca i svi u Domu obožavaju. Doživljavamo ga kao prijatelja Doma Maslina – rekla nam je ravnateljica Stojanović. Zahvalila je svima koji su posljednjih godina nesebično pomagali mališane Doma.

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist