Aktualno

SVEČANA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Nagrade uručene laureatima, neka Festa počne!

svecana sjednica laureati47

Najsvečaniji dio sjednice Gradskog vijeća Grada Dubrovnika uz Festu sv. Vlaha i Dan Grada bila je dodjela javnih priznanja. Marinko Mikulandra, predsjednik JK Orsan i fotoreporter, pok. Milo Kovač dobitnici su Nagrade za životno djelo Grada Dubrovnika. Godišnje nagrade dobili su novinari Boris Njavro i Mario Bukvić, dopredsjednik VK Jug AO Željan Konsuo, talijanski bibliograf Cristiano Pambianchi te Pomorski odjel Sveučilišta u Dubrovniku.
U ime nagrađenih obratio se Marinko Mikulandra.
-Posebna mi je čast što se mogu zahvaliti Gradskom vijeću na ovim izuzetnim priznanjima koja su nam dodijeljena, a posebno zahvaljujem što ste mi dodijelili nagradu za životno djelo za moj dugogodišnji rad u športu. 75 godina sam u športu, a još se bavim s dva najljepša športa za mene, a to su jedrenje i nogomet. Pored toga živio sam i živim u dva najljepša grad, a to su moj Dubrovnik i moj Šibenik – rekao je Mikulandra.
-Danas sam sretan i presretan čovjek – rekao je u svom emotivnom obraćanju te se zahvalio svojoj obitelji, djeci i supruzi koja ih je prerano napustila, a koja mu je bila najveća potpora.
-Sretan sam i ponosan građanin jer je ovo najveće priznanje koje jedan građanin može dobiti od svoga grada – zaključio je.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist