DuList PROMO

SVE NA JEDNOM MJESTU Popelite knjige i opremite školarca u Libertini

017libertina

Tek nekoliko dana ostalo je do škole pa je i vrijeme krenuti u nabavu školske opreme. Najbolje za ‘freški’ start te sve na jednom mjestu ima papirnica Libertina na adresi Iva Voj­novića 14A.

Pored bogate ponude škol­ske opreme i pribora poput nezaobila­znih torbi i ruksaka, pernica, bilježnica i drugih potrepština, Libertina nudi i još jednu posebnu uslugu.

Pored bogate ponude školske opreme i pribora poput nezaobilaznih torbi i ruksaka, pernica, bilježnica i drugih potrepština koje mogu olakšati početak školske godine, Libertina nudi i još jednu posebnu uslugu – izrada popela po mjeri

Pomoću stroja za popele može se brzo pope­liti bilo koji format knjiga i bilježnica. Drugim riječima, imamo dvije dobre vijesti:

1. Možete zaboraviti na traženje odgovarajućih dimenzija popela – Libertina popeljuje sve
2. Ove školske godine neće biti ispa­ranih i zagubljenih popela – folija je čvrsta i trajno ih štiti

U šarolikom izboru školskog pri­bora izdvojiti se mogu poznati bran­dovi poput Stadtlera, Stabila i Pilota, a ove školske godine su posebno aktu­alne Faber Castellove olovke u trendy bojama. U trendu su šljokice, glitteri i fluorescentne boje na bilježnicama, notesima i rokovnicima za sve uzraste. Potpunu suprotnost predstavlja linija minimalističkih crnih bilježnica s obri­sima raznih životinja.

Imate teenagera, ljubitelja army stila? Ili prvašicu, zaljubljenu u jed­noroge i sove koje su jako popularne ove školske godine? Nema problema – u Libertini se može složiti cijela škol­ska oprema na temu koju školarac obožava. Izabrati bilježnice bit će jako zabavno pored stotina motiva koje su na raspolaganju.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović