DuList PROMO

SUB CAFFE & GOURMET Upoznajte Grincha i uživajte u velikom božićnom popustu na hranu i piće!

sub grinch

Ovu nedjelju, 10. prosinca od 14 do 17 sati restoran SUB caffe & gourmet u Trgovačkom centru SUB City priređuje nezaboravan događaj za najmlađe!

Poseban zeleni gost odlučio je ovu nedjelju spustiti se sa svoje planine i doći baš u SUB caffe & gourmet. Pogađate, radi se o Grinchu, pravom božićnom mrgudu! Dječica su posebno pozvana da se pridruže i upoznaju Grincha, a za njih je pripremljen poseban program – prikazivanje omiljenog božićnog filma o avanturama Grincha!

Grinch je obećao kako neće biti zločest pa je ovu nedjelju u restoranu Sub caffe & gourmet odlučio učiniti još posebnijom. Sve što se nalazi na jelovniku bit će umanjeno za fantastičnih 40 posto! To znači da možete uživati u ukusnim zalogajima i osvježavajućim napitcima po pristupačnim cijenama dok se opuštate uz Grincha na velikom ekranu.

Neka vaša obitelj i prijatelji budu dio ovog čarobnog događaja u SUB caffe & gourmet restoranu. Povedite najmlađe na susret s Grinchom, uživajte u božićnom ozračju i okusite ukusne specijalitete uz nevjerojatnih 40 posto popusta!

sub

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist