Aktualno

Studenti Sveučilišta u Dubrovnik od sada će moći stažirati u Coca-Coli

niksa burum dora nikolova

Rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum i direktorica Coca-Cole HBC Adria, Dora Strezova-Nikolova, potpisali su Ugovor o suradnji u provedbi stručne prakse između Sveučilišta i Coca- Cole HBC Hrvatska. Ova suradnja omogućit će studentima Sveučilišta obavljanje stručne prakse u Coca-Coli, s ciljem povezivanja teoretskih znanja s radom i poslovanjem te stjecanja praktičnih znanja i vještina. Tijekom prakse, studenti će imati mentora te će se upoznati s organizacijskom strukturom, osnovnim aktivnostima, funkcioniranjem tvrtke i poslovanjem organizacijskih jedinica, a radit će na konkretnim slučajevima iz prakse.

Rektor Burum izrazio je zadovoljstvo što je Coca-Cola HBC prepoznala Sveučilište kao partnera te naglasio kako će ova suradnja obogatiti redovni nastavni proces i omogućiti studentima stjecanje dodatnih znanja i vještina. Direktorica Coca- Cole HBC Adria, Dora Strezova-Nikolova je istaknula kako je za Coca-Cola Adriu velika čast započeti ovu suradnju.

– Snažno podržavamo razvoj mladih ljudi u regiji i vjerujemo kako će nam ovo partnerstvo omogućiti da budemo bolji u tome i da pomognemo Sveučilištu da napreduje u mnogim programima. Veselimo se našoj suradnji i pozivamo mlade ljude da se pridruže našem timu – izjavila je Strezova-Nikolova.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist