Sport

STOLNI TENIS Stopostotni Marinkolor!

stolni tenis 04

Odigrano je 12. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi sve četiri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita.

Marinkolor je lako došao do pobjede protiv Eurokarbona 7:3, pri čemu su Filip Mikulić i Joško Martinović očekivano došli do pobjede, kako pojedinačnih tako i u paru. Lapadkolor je također lako slavio protiv Šampinjona 10:0. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Ivo Šarić iz ekipe Lapadkolor s 3 pojedinačne pobjede. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedila je Lea travel sa 7:3. Pobjedničku ekipu do pobjede je i ovaj puta doveo najbolji igrač Vedran Đurđević s maksimalnim brojem pobjeda. Prva ekipa Geoplana pobjedila je seniorsku ekipu Geoplan XYZ sa 8:2. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Nedjeljko Ogresta s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru.

Nakon 12. kola u 1. ligi vodi Marinkolor s maksimalnim brojem bodova (36), a iza njih mrtvu utrku za 2. mjesto vode drugoplasirani Geoplan (31) i trećeplasirana OŠ Cavtat-Konavljanin (30). U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 34 pobjede i 104 dobivena seta.

U 2. ligi sve tri utakmica završile su također očekivano pobjedama favorita.

Dubrovnik je lako došao do pobjede protiv Srđa 9:1. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Kemal Halilović s 3 pojedinačne pobjede i bez izgubljenog seta. Luka Sorkočević pobjedio je Agram life sa 6:4. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Damir Hađinac koji je s 3 pojedinačne pobjede i bez izgubljenog seta kao i pobjedom u paru osigurao pobjedu svojoj ekipi. Halo 92 je rutinski pobjedio Libertas 10:0. Najbolji igrač pobjedničke ekipe bio je Mario Obrovac koji je svojima donio 3 pojedinačne pobjede, bez izgubljenog seta, kao i pobjedu u paru.

Nakon 12. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik (35 bodova), ispred Halo 92 (33) i Luke Sorkočevića (24). Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 36 pobjede i fantastičnim skorom od 108 dobivenih i svega 2 izgubljena seta.

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist