Sport

STOLNI TENIS Očekivane pobjede favorita

Stolni tenis

Završilo je 12. kolo Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1-A lizi sve tri utakmice završile očekivano i pobjedama favorita.

Ekipe Marinkolora i Kliševa uvjerljivo su sa 8:2 dobile povratnike u 1-A ligu, ekipu Umjetnika, kao i novake u 1-A lizi ekipu Dubrovnika.

Treća utakmica između drugoplasirane ekipe OŠ Cavtat-Konavljanin i trećeplasiranog Dr. Čolića trebala je biti derbi kola. Barem tako je i počelo jer je ekipa Dr. Čolić povela 2:1 na kraju prve trećine meča. Međutim, u drugoj trećini meča najbolji igrač susreta, Vedran Đurđević, povukao je svoje suigrače gdje je najmlađi igrač Matej Butigan dobio Marinka Matulovića iz ekipe Dr. Čolić i tada je smjer meča odlučen – 7:3 za Konavljane.

U 1-B lizi jedna utakmice je završila očekivano, visokom pobjedom domaćina Geoplana pri čemu je bivši 1-A ligaš ponovno istaknuo kandidaturu za povratak u viši rang. Druga utakmica između ekipa Halo 92 i Eurokarbona bila je na pragu velikog iznenađenja, jer je ekipa Halo 92 povela 5:2 i od preostala tri meča trebala samo jednu pobjedu.

Međutim, tada se probudila ekipa Eurokarbona i ipak iščupala sve tri pobjede i završni rezultat 5:5. Treća utakmica između ekipa Kapljice i Šampinjona imala je sličan dramatičan kraj, jer je ekipa Kapljice držala rezultat 3:3, ali je u zadnjoj trećini poklekla i pobjeda od 6:4 je zasluženo pripala ekipi Šampinjona.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist