DuList IN

Što donosi novi kino program? Pročitajte!

kinematografi naslovna

Novi kino tjedan donosi…

Jedan od najvećih redatelja u povijesti kinematografije – a mnogi će reći i najveći – Francis Ford Coppola ove godine predstavio je “Megalopolis”, znanstveno fantastični spektakl na kojem je radio više od četrdeset godina. Scenarij kojeg je Coppola napisao još početkom osamdesetih konačno je pretvoren u epski vizualni doživljaj kojeg će publika širom svijeta pa tako i u Dubrovniku moći pogledati od subote, 28. rujna u Dvorani Visia.

Film Rajka Grlića koji je otvorio ovogodišnji Pulski filmski festival, “Svemu dođe kraj”, na rasporedu je od četvrtka, 26. rujna u Kinu Sloboda. Radnja tog ljubavnog trilera koji “se događa sada i ovdje”, a za koji je Grlić scenarij radio sa svojim vjernim suradnikom Antom Tomićem, prati uspješnog odvjetnika koji se sukobljava s klijentom, jednim od najbogatijih hrvatskih poduzetnika.

Još jedan novi naslov nalazi se na ovotjednoj filmskoj ponudi, horor/triler “Nikad ne puštaj”. Od vizionarskog redatelja Alexandrea Aje (The Hills Have Eyes, Crawl) i izvršnih producenata serije „Stranger Things” i filma „Dolazak” stiže napeti psihološki triler s Halle Berry u glavnoj ulozi.

Banner 300x250 DU 1

Za najmlađu publiku stiže “Mala gangsterica”, priča o dobroćudnoj 10-godišnjakinji Luciji koja je odlučila opljačkati banku, a par tjedana ranije, Luce niti cestu ne bi prešla na crveno. U međuvremenu se pokvario aparat za proizvodnju sladoleda i, bez 30 tisuća eura, obiteljska slastičarnica morat će biti zatvorena.

Detaljan raspored projekcija pogledajte na linku.

Pročitajte još

(FOTO) Lijepa Lejla uživa u Italiji!

Dulist

Ponta Lopud Book Bridge pretvara otok u književnu oazu

Dulist

BARBARA LONČARIĆ LUČIĆ Zahvaljujući njoj turisti mogu iznajmiti kolica, krevetiće, autosjedalice, kadice…

Ivana Mijić Vulinović