Grad

STIGLO TEK PET PONUDA Hoćemo li ove godine imati kućice na Stradunu?

kucice zimski festival181

Tek pet ponuda pristiglo je za zakup kućica u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala. Dvije ponude su pristigle za kućice na Stradunu, dvije za Brsalje i jedna ponuda za kućicu u Gružu. Radi se o vrlom malom broju pristiglih ponuda za javni poziv za najam 21 kućice, a koji se provodio od 16. listopada do 4. studenog.

– Do kraja sljedećeg tjedna znat ćemo hoće li biti kućica na Stradunu. Pričekat ćemo na zakonski rok od osam dana od otvaranja ponuda, ali i na epidemiloške mjere pa ćemo sukladno tome odlučiti – poručila je iz tvrtke Dubrovačka baština za DuList Katarina Milat Kralj.

Podsjetimo, Dubrovačka baština i Povjerenstvo ‘Dubrovačkog zimskog festivala’ raspisali su javni poziv za prikupljanje ponuda za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine za vrijeme održavanja manifestacije ‘Dubrovački zimski festival’. Prema planu, drvene kućice trebale bi biti postavljene na Stradunu, Pilama (Brsalje), Gundulićevoj poljani, u Uvali Lapad, Gružu i Mokošici i to u vremenu od 28. studenoga 2020. godine do 6. siječnja 2021. godine.

Pročitajte još

Franković: Kuće za odmor su komercijalni smještaj, a rješenje je novi paket poreznog zakona

Dulist

POTPISAN UGOVOR Kreće obnova nogometnog i košarkaškog igrališta u Gospinom polju

Dulist

BURA DOBRO RASHLADILA MORE Sa rekordnih 30 temperatura ‘pala’ ispod 22 Celzijeva stupnja

Dulist