DuList PROMO

STANIĆ PREPORUČJE Savršeni tart za prste polizati

diskont stanic 1

Ovaj jednostavni čokoladni tart kojeg nam Stanić preporučuje, savršen je izbor za one koji ne vole provoditi previše vremena u kuhinji, a žele isprobati nešto kremasto i čokoladno. Ovaj recept je idealan za tople jesenske dane, a s daškom svježine naranče podsjeća na ljeto. Bogata čokoladna krema gotova je za samo pet minuta. Ako već imate iskustva s pripremom tijesta za quiche, onda ćete bez problema savladati i pripremu tijesta za tart.

SASTOJCI:

525 g Philadelphia krem sira Milka

225 g pšeničnog brašna

120 g maslaca

30 g kakaa

50 g šećera u prahu

1 jaje

1 g soli

1/2 naranče

1 šaka listića mente

diskont stanic 3

PRIPREMA:

U zdjeli pomiješajte brašno, kakao prah, šećer u prahu i prstohvat soli. Dodajte sitno nasjeckani ohlađeni maslac. U smjesi napravite rupu i u nju umutite jaje i mijesite sve zajedno dok ne postane glatko.

Tijesto razvaljajte u okrugli oblik debljine 3 mm između dva lista papira za pečenje. Tijesto stavite u kalup za tart promjera 24 cm i prstima utisnite rubove. Stavite pleh s tijestom u zamrzivač na 20 minuta.

Ohlađeno tijesto pecite na 160°C 30 minuta. Nakon pečenja stavite na hladno mjesto da se ohladi.

Na pečenu podlogu stavite krem sir Philadelphia Milka. Ukrasite tart kriškama naranče i listićima mente.

Philadelphia krem sir potražite u Diskontu Stanić, Tomislava Macana 5, Mlini, po akcijskoj cijeni od 1,99 € (14,99 kn) i to sve do kraja godine. Diskont Stanić snizio je preko 100 prehrambenih proizvoda do kraja godine, stoga iskoristite priliku za uštedu I katalog prelistajte OVDJE.

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović