Sport

Square večeras dočekuje Osijek, a mi imamo ulaznice!

square 36

Dubrovački malonogometaši večeras od 19 sati igraju pretposljednju utakmicu regularnog dijela sezone pred svojim navijačima.

U Gospino polje stiže Osijek, momčad kojoj je svaki bod od velike važnosti za spas od kvalifikacija za ostanak.

S druge strane Square juri po sva tri boda jer je u ‘mrtvoj utrci’ s Vrgorcem za četvrto mjesto za ulazak u polufinale prvenstva Hrvatske. Uoči posljednja tri kola računica je jasna, ako Square ostvari pobjede nad Osijekom, Murterom (u gostima) i Vrgorcem, radost najmlađe momčadi ne može biti veća jer tri pobjede garantiraju ulazak u polufinale PH (doigravanje za prvaka)!

No, prva od tri prepreke je Osijek, a za očekivati je sve osim lagane utakmice.

– Imamo apsolutni respekt prema Squareu, međutim nikoga se ne bojimo pa tako ni današnjeg okršaja u paklu Gospinog polja. Square je zasluženo u vrhu hrvatskog futsala, imaju odlične pojedince, od prvog vratara pa sve do posljednjeg igrača u zapisniku. Stižemo oslabljeni, međutim i mi imamo niz mladih igrača kojima će ova utakmica biti prilika za dokazivanje. Squarea u 1. HMNL još nikad nismo dobili, no možda je baš ovo trenutak za rušenje neugodne tradicije – riječi su Marina Smoje, trenera osječkih malonogometaša.

S druge strane Marinko Mavrović poziva na oprez, rotacija ionako uvijek tankog igračkog i danas plijeni pažnju pa tako za utakmicu kontra Osijeka zbog ozljede ne može igrati Maro Đuraš.

– Imamo protiv Osijeka dobar skor, u posljednjih pet utakmica upisali smo četiri pobjede i remi. Mi smo favoriti na svom terenu i to nam nitko ne može oduzeti, a uvjeren sam da će naši mladići pokazati snagu i hrabrost kao i u dvobojima kontra Dinama i Potpićana (pobjede 8:4 i 5:0) te da će na kraju današnjeg okršaja nova tri boda biti upisana na naš ‘bodovni saldo’. Naviknuti smo na izostanke i probleme, nosimo se s time već duži period, a za ovaj dvoboj ne možemo računati na Mara Đuraša. Unatoč vrlo bitnom izostanku ja osobno vjerujem da ćemo uz naše navijače i veliku borbu svakog pojedinca slaviti kontra uvijek neugodnog Osijeka! – rekao je trener Squarea Marinko Mavrović.

Utakmica se igra od 19 sati u dvorani Gospino polje, a mi dijelimo dvaput po dvije ulaznice. Šaljite e-mail poruku s naslovom ‘Square’ na naš e-mail info@dulist.hr!

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist