Hrvatska

SLAVNI FOTOREPORTER Putovanje Hrvatskom Yurija Corteza najbolji komunikacijski projekt

02092018 yuri cortez fotograf 4

Hrvatska turistička zajednica osvojila je nagradu Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske za projekt ‘Fotoreporter Svjetskog nogometnog prvenstva Yuri Cortez u sedmodnevnom posjetu Hrvatskoj’.

– Ovim smo projektom produljili efekt popularnosti naše zemlje na inozemnim tržištima nakon odličnog nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Brojne objave u inozemnim i domaćim medijima, kao i brojne objave na društvenim mrežama, potvrđuju da smo u tome i uspjeli. Nagrada HUOJ-a za nas predstavlja motiv za daljnji rad jer je riječ o potvrdi struke da znamo pravovremeno reagirati i provoditi kvalitetne komunikacijske projekte – poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Tijekom sedmodnevnog putovanja poznati fotoreporter posjetio je i Dubrovnik. Tom je prilikom izjavio kako je oduševljen Hrvatskom, a da je ‘Dubrovnik prelijep grad koji ima sjajnu priču’.

– Hvala svim ljudima koji su boravak moje obitelji u Hrvatskoj učinili posebnim i nezaboravnim doživljajem. Možete biti sigurni da u nama imate ambasadore hrvatskog turizma te da ćemo u svakoj prilici promovirati Hrvatsku kao prelijepu zemlju ljubaznih domaćina – izjavio je Cortez, dodavši kako će našu zemlju sigurno opet posjetiti.

 

Pročitajte još

IMATE LI I VI OVAKVA PRIMANJA? Prosječna plaća u Hrvatskoj je 1.324 eura

Dulist

MINISTARSTVO O GLOBALNOM TEHNOLOŠKOM KVARU Moguća su kašnjenja u zračnom prometu

Dulist

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist