Sport

SJAJAN ULET U SEZONU Dubrovnik Sharks u Gospinom polju ‘pomeli’ u dvije utakmice

sharks034

Teren s umjetnom travom u Gospinom polju odlično je sjeo momčadi Dubrovnik Sharks, koji su početak Hrvatske flag football lige obilježili s dvije pobjede u dva susreta.
Dubrovačka momčad prvo se na terenu susrela s momčadi Rijeka Torpedos, koje su pobijedili s 80:6. Drugi susret bio je rezerviran za momčadi Rijeka Torpedos i Split Seawolves, gdje su slavili Splićani (90:0). Potom je na teren opet istrčala dubrovačka momčad te je u srazu sa Splićanima odnijela pobjedu (46:40). Utakmica je bila napeta do samog kraja.
-Volja, želja, naša najvjernija publika i srce na terenu, odnijeli su prevagu i ulazimo u sezonu s omjerom 2-0. Idući turnir nas očekuje u Osijeku, za dva tjedna gdje susrećemo Zaprešić Saints i Bjelovar Greenhorns – poručuju Dubrovnik Sharks.
Inače, u izdanju Hrvatske flag football lige 2020. godine sudjeluje osam momčadi. Svaka momčad ima deset utakmica što čini 40 utakmica regularne sezone, a ekipe su podijeljene u dvije divizije, Sjever i Jug. Svaka momčad se sastaje s protivnicima iz divizije po dvaput, a s ekipama iz druge divizije po jednom. Divizije su: Grupa Sjever: Osijek Cannons, Bjelovar Greenhorns, Zaprešić Saints, Zagreb Patriots. Grupa Jug: Rijeka Torpedos, Karlovac Dukes, Split Seawolves i Dubrovnik Sharks.
Finalni turnir održat će se sredinom studenog, a domaćin će biti najbolje plasirana ekipa na ukupnoj ljestvici.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist