Crna kronika

Sinanović optužen za ubojstvo na mah

ivan sinanovic

Protiv župnika iz Banića, don Ivice Sinanovića Županijsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva na mah.

Kako se navodi u priopćenju DORH-a događaj se dogodio u noćnim satima oko 1,20 sati 22. svibnja 2012. u Banićima, općina Dubrovačko primorje, u prizemlju Župnog ureda. Marko Kraljević (u priopćenju DORH-a navedeni samo inicijali) bez povoda je i u alkoholiziranom stanju u to doba noći došao pred Župni ured vičući i prijeteći.

Udarcem noge, piše dalje, otvorio je zaključana ulazna vrata i tako ušao u Župni ured, te potom nogom udario u vrata dnevnog boravka; i nakon što ga je Marko Kraljević udario šakom u lice, a što je kod okrivljenika (don Ivice Sinanovića, op. a), prouzročilo snažno uzbuđenje i bijes, Sinanović je udario Marka kraljevića šakom u predjelu lica.

Od udarca je, piše dalje u priopćenju, Kraljević pao na pod, a don Ivica ga je, u cilju da ga liši života, šakom više puta udario po licu uslijed čega je Kraljević zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te preminuo.
 

Pročitajte još

ZAHVALJUJUĆI DOJAVI GRAĐANINA Uhićen i prijavljen 67-godišnjak zbog masturbiranja poviše dubrovačke plaže

Dulist

POŽAR U BIOKOVSKOJ ULICI Zapalila se vanjska jedinica klima uređaja

Dulist

ODUZETA TRI VOZILA Vožnja bez vozačke, pod utjecajem droge i alkohola…

Dulist