Aktualno

SEVERINA JASNA PRED SUDOM “Nisam kriva za ‘krivonoga babo’ i ‘preblajhana plavušo’! Njih treba kazneno gonit!” A što vi mislite?

severina 8

-Vratilo se dite materi! Pjevamo s veseljem! – vrisnula je od ushita i sreće Severina na koncertu nakon što je splitski županijski sud 2021., postupajući temeljem njene žalbe, presudio da će dijete biti pola vremena s ocem pola s majkom. Dvije godine, nakon presude iz 2019. godine, dijete je bilo odvojeno od majke, majka odvojena djeteta. Jer tada su Severini oduzeta sva prava i puno skrbništvo povjereno ocu, srpskom poduzetniku Milanu Popoviću, koji je protiv svoje bivše, majke svog djeteta, podignuo kaznenih prijava da ih više ni sama pobrojat ne može.

-Ti na mene imaš pravo, tko se to s time igra tamo… Šire laži protiv mene, prevaranti i hijene… U mome tijelu ti si bio, iz mojih ruku vodu pio, iza mojih nogu krio, ma moj si dovijeka… – pjevala je Sevka na koncertima kroz te dvije godine očaja i nemoći, dok je skupa s njom plakala publika.
Te ‘prevarante i hijene’ iz pjesme i javno je prozvala. Štoviše, drznula im se pisati poruke neprimjerenog sadržaja, pa je evo jutros krenuo sudski postupak u kojem je se tereti za kazneno djelo ‘namjetljivog ponašanja’, te za našu najpoznatiju pjevačicu traži zatvorska kazna. Najgore što se iz tih pruka izdvaja je ‘krivonoga babo’ upućeno ravnateljici škole, te ‘preblajhana plavušo’ tadašnjoj ravnateljici Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

-Apsolutno se ne osjećam krivom. Evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage! – rekla je Severina novinarima koji su je dočekali ispred suda, naglasivši da su tadašnja ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, inače Dubrovkinja, Gordana Buljan Flander i ravnateljica škole koju joj je dijete pohađalo Ljiljana Klinger zlouporabile svoje pozicije. Išle su ‘na ruku’ ocu koji je financirao projekte u privatnoj osnovnoj školi koju je mali Aleksandar pohađao, te preko najbližih suradnika bivšeg pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ‘sređivali’ svi skupa da Popović dođe na svoje i majci u potpunosti oduzme dijete. Odnosno, još gore, majku djetetu.

Suđenje je tek počelo. S obzirom na sporost našeg pravosuđa teško da ćemo epilog nastavka ove sudske trakavice saznati tako skoro. Živi bili pa vidjeli!

 

 

Pročitajte još

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

[FOTO] Evo kako sada izgleda plaža u Uvali Lapad

Dulist