Sport

ŠAHISTI POZIVAJU Provedite blagdane u ‘crno-bijelom svijetu’!

sah figure

Sjajna vijest za sve šahiste, ljubitelje šaha i šahovske kibicere! Šahovski klub Dubrovnik u blagdanskom razdoblju organizira niz zanimljivih turnira.

Već po tradiciji, u petak 23. prosinca u 17 sati na rasporedu je prigodni Božićni brzopotezni turnir na kojem će snage omjeriti najbolji dubrovački ‘cugeraši’. U borbi s protivnikom, ali i vremenom, morat će pokazati šahovsko znanje i snalažljivost kako bi osvojili ovaj značajan turnir.

Nakon brzopoteznih uzbuđenja, od 27. do 29. prosinca održat će se 56. pojedinačno Prvenstvo grada Dubrovnika u šahu, gdje ćemo saznati tko je najbolji dubrovački šahist za 2016. godinu. Prijave se primaju od 16 sati.

Za kraj ostaje ništa manje uzbudljiv tradicionalni i prigodni Novogodišnji brzopotezni turnir, koji će se održati 30. prosinca od 17 sati. Bit će to prilika da još jednom na djelu vidimo najbolje dubrovačke ‘cugeraše’.

Ne treba posebno naglašavati kako je na svim turnirima osigurana prigodna novčana nagrada za najbolje plasirane sudionike.

-Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u prostorijama ŠK Dubrovnik koje se nalaze u sklopu bazena VK Jug (ulaz sa zapadne strane) – poručuju iz kluba.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist