Sport

S IRANOM U ISTRI Đuraš opet pozvan u reprezentaciju

square futsall2867

Nakon nedavnog poziva u reprezentaciju za prijateljske mečeve u Japanu, mladi malonogometaš MNK Squarea Maro Đuraš dobio je novi poziv. Ovaj put za domaće prijateljske susrete protiv Irana.

Naime, izbornik hrvatske futsal reprezentacije, Konavljanin Mato Stanković, objavio je popis igrača za dva dvoboja koja će Hrvatska odigrati protiv Irana početkom godine u Istri. Hrvatski reprezentativci ponovno će se okupiti početkom godine u Novigradu te će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Irana. Okupljanje je zakazano za 4. siječanj. Prvu utakmicu protiv Irana odigrat će 6. siječnja u Pazinu, a dan kasnije i drugu u Novigradu.

Izbornik Mato Stanković na okupljanje je pozvao 16 igrača, među kojima prednjače igrači Split Tommyja s četiri reprezentativca te malonogometaši Novog Vremena i Alumnusa s po tri reprezentativca. Ni ovaj puta izbornik nije mogao računati na Darija Marinovića, ponajboljeg hrvatskog reprezentativca jer njegov klub Al-Yarmouk iz Kuvajta ne podliježe propisima Uefe. Na popisu nisu ni Nacionalovi Žarko Luketin i Tihomir Novak koji su izbačeni iz reprezentacije jer su se prije odlaska u Japan prijavili na Kutiju šibica.

Popis reprezentativaca za dva dvoboja protiv Irana, 6. i 7. siječnja 2015.: Ivo Jukić, Franco Jelovčić, Josip Suton, Jakov Grcić (Split Tommy),Saša Babić, Renato Koturović, Duje Bajrušović (Novo Vrijeme), Matija Capar, Matej Horvat, Kristijan Grbeša (Alumnus), Andrej Pandurević, Ivan Mladina (Osijek Kelme), Franko Bilić (Solin), Maro Đuraš (Square), Vedran Matošević (Pesarofano), Frane Despotović (Balzan Futsal).

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist