Crna kronika

RODITELJI, OPREZ! ‘Dok mi je sin čekao autobus, zaustavio se kombi sa zatamljenim staklima…’

Kombi Crna Kronika Lidl 5

Zabrinuta mama u Facebook grupi Mame iz Dubrovnika objavila je u nedjelu post u kojem je opisala situaciju koja se u Župi dubrovačkoj dogodila njenom sinu.

-Sin mi se sad vratio iz Lidla, čekao je autobus na kružnom toku. Dok je čekao bus zaustavio se bijeli kombi sa zatamljenim staklima, otvorio prozor, unutra čovjek s kapuljačom na glavi i tamnim naočalama. Pitao ga je ideš li do Župe, na što je rekao u Župi sam – pa je rekao ja idem do Plata, hoćeš sa mnom. Kad je rekao ne, pitao ga je a gdje ideš. Rekao mu je što vas briga. Nakon toga je rekao dođi ovamo da te nešto pitam što je mog malog prepalo i počeo je trčat, ovaj je samo dao gas i otišao. Strašno je što je nedjelja i nigdje nema nikoga, tu i tamo prođe koji auto. Pa eto, pripazite, upozorite djecu… jer mene je ovo užasnulo, znam da mi sin nema smisla za dramu i teatralnost, a meni ovo ne djeluje bezopasno i nevino – napisala je mama.

Sve je prijavila i policiji, što su nam potvrdili i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dodavši kako je odmah obavljen razgovor s majkom te su o istome obaviješteni svi policijski službenici na terenu.

No, iz Policijske uprave naglašavaju kako je u ovom trenutku, temeljem raspoloživih informacija, teško procijeniti je li se radilo o pokušaju otmice, a posebno jer osim ove nikakvih sličnih dojava nije bilo.

Pozivaju se građani koji imaju bilo kakvih korisnih informacija koje bi mogle pomoći u ovom slučaju, da se odmah jave policiji.

Ovaj slučaj povod je za još jednom napomenuti kako uvijek morate razgovarati sa svojom djecom i upozoravati ih kako postupiti u ovakvim i sličnim situacijama te da ne ulaze u vozilo s nepoznatim osobama.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist