Grad

RODINE RADIONICE Saznajte sve o trudnoći, porodu i dojenju

roda

Sljedeći tjedan udruga RODA – Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.

U četvrtak 15. listopada u 17 sati, u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika – DURA (na Pilama, preko puta hotela Hilton) održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu. Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji. Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

U petak 16. listopada u 17 sati također u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika − DURA održat će se i radionica o dojenju. Predviđeno trajanje je 2 sata. Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

– Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na broj telefona 099 31 77 086, putem e-maila: dubrovnik@roda.hr ili naših Facebook stranica RODA Dubrovnik. Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA – Roditelji u akciji – www.roda.hr – poručuju organizatori.

Radionice su besplatne.

Pročitajte još

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović