Festivalska ponuda traje svega do 20. listopada stoga ne propustite rezervirati vaše mjesto na vrijeme pozivom na 020 494 280 ili putem e-maila: sales@hotel-more.hr.
Restoran Tramuntana smješten u hotelu More na šetnici Nika i Meda Pucića, mjesto je gdje se morske delicije susreću s toplinom domaćinske atmosfere. Smješten u srcu Uvale, sa zalascima koji oduzimaju dah, ovaj restoran pruža više od obične večere – to je prilika da uronite u okuse Mediterana, uz šum valova u pozadini.
Njihova filozofija usmjerena je na ljubav prema hrani i posvećenost svakom gostu. Kako i sami kažu:
– Naša je želja uvesti vas u izvanredan svijet morskih delicija. Naravno, u Tramuntani se prvo jede očima. Naše gostoljubivo i profesionalno osoblje upotpunit će ovo izuzetno gastronomsko iskustvo pomažući vam u odabiru savršenih vina visoke kvalitete iz lokalne ponude koja najbolje pristaju vašim kulinarskim izborima. Dođite na večeru i uživajte u morskim delicijama s osobnim pečatom!
Restoran Tramuntana ponosi se bogatim à la carte jelovnikom koji odražava strast prema morskim delicijama i vrhunskim sastojcima. Među specijalitetima kuće ističe se Buzara ‘Tramuntana’ pripremljena od repa grdobine, mušula, kozica, škampa, mini rajčice i aromatiziranog prepečenog kruha. Ako niste sigurni što izabrati, uvijek se možete odlučiti za odabir šefa kuhinje kao što su marinirane kozice i inćuni s rajčicom i pulpom od agruma, bistra riblja juha, domaći ravioli punjeni skutom, tuna u sezamu te osvježavajuća torta od sira s limunom. Svako jelo priča svoju priču i pruža okus koji će vas podsjetiti na ljepotu i bogatstvo našeg Jadrana.
Bilo da ste ljubitelj morskih specijaliteta ili preferirate mesna jela, Tramuntana će vas oduševiti svojom raznovrsnom ponudom. U sklopu Good Food Festivala koji je upravo započeo i traje do 20. listopada, možete birati između dva posebno osmišljena menija. Riblji meni obuhvaća namaz od tune, rep od grdobine s domaćim raviolima punjenim skutom te tortu od sira s limunom. Za ljubitelje mesa, mesni meni nudi juhu od šparoga, sočan teleći ribeye s grilla uz mlade patate i pistacio torticu za sladak završetak. Za vrijeme trajanja festivala, kompletna à la carte ponuda jela i pića snižena je za 20 posto.
Ova posebna, festivalska ponuda traje svega do 20. listopada stoga ne propustite rezervirati vaše mjesto na vrijeme pozivom na 020 494 280 ili putem e-maila: sales@hotel-more.hr.
Za više informacija o svakodnevnim novostima i posebnim ponudama, zapratite ih putem Instagrama @restaurant_tramuntana, gdje dijele kreativni proces iz kuhinje, nove specijalitete i nezaboravne trenutke s večera na taraci s pogledom na more.