Aktualno

Reakcije građana: Ovo je pobjeda hrvatskog naroda!

gotovina065

Izuzetno sam sretan i ponosan što je nakon toliko godina pravda došla na svoje. Ovo je pobjeda hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja. Hvala dragom Bogu što je bio na našoj strani

– kazao je predsjednik UHDDR-a Igor Žuvela u Revelinu u reakciji na oslobođajuću presudu hrvatskim generalima Gotovini i Markaču.

– Osudom generala bila bi osuđena država Hrvatska, cijeli njen narod i pokoljenja. Drago mi je da je svijet shvatio da smo bili ispravni, da smo obranili svoj dom, da nismo bili na tuđem teritoriju i nismo drugog ugnjetavali. Branili smo se i sačuvali slobodu. Bog neka poživi Hrvatsku i naše generale – zaključio je Žuvela.

– Ovo je strašno značajno, ne samo zbog generala, nego zbog svega – izjavio je Goran Zec.

– Napokon će izaći iz tog kazamata – dodao je jedan naš sugrađanin sa suzama radosnicama u očima, dok je drugi viknuo kako današnji dan treba biti proglašen nacionalni blagdan.

Posebno je živo na društvenoj mreži Facebook, gdje se nižu objave i komentari, objavljuju fotografije generala, hrvatskih nacionalnih simbola.

"Dubrovnik slavi!", "Ponosni i sretni!", "Ima Boga!", "Svi u Zagreb dočekati generali!", "Hvala Vam i dobrodošli doma!" samo su neki od komentara naših sugrađana na Facebooku.

Pročitajte još

[VIDEO/FOTO] KONCERT UZ DAN POBJEDE Pogledajte tko je sve slušao sjajne izvedbe ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

[VIDEO] IZNAD KNINA Pogled iz kokpita aviona Rafale i Mig-21

Dulist

TRAŽI SE DONOR! Dječak iz Vukovara boluje od leukemije

Dulist