Sport

‘RAGA’ MISLI OZBILJNO U Square stigao Moreno, brazilski ‘stroj za golove’!

square moreno jonatan santiago

Novi predsjednik MNK Squarea Željko Raguž visoke ambicije u novoj sezoni već je naznačio svojim prvim potezima, povratkom u klub Mara Đuraša te dovođenjem Leonarda dos Santosa Pelea iz LNFS-a, najjače svjetske futsal lige. Ali, nije stao na tome!

Naime, nakon što je ustanovljeno kako će makedonski as Adrijan Micevski s parketa izbivati cijeli prvi dio sezone, Raguž i Uprava kluba nisu ostali sjedati prekriženih ruku. Reagirali su na najbolji mogući način, dovođenjem još jednog vrhunskog igrača.

Neslužbeno saznajemo kako je za MNK Square potpisao 27-godišnji napadač Jonatan Bruno Santiago ‘Moreno’, brazilski ‘stroj za golove’, koji u Dubrovnik stiže iz bjeloruskog Minska, gdje je u prošloj sezoni u 16 utakmica zabio 10 golova.

Karijeru je započeo u nizu brazilskih klubova, a nakon četveromjesečnog iskustva u Iranu gdje je s Giti Pasandom bio prvak, potpisao je za španjolski Inter Movistar, ali nije se uspio nametnuti. Otišao je na posudbu u kuvajtski Al-Arabi, gdje je također bio prvak te brazilski Corinthians. Potom je nastupao za ukrajinski Hurricane (osvojio Prvenstvo), ruske klubove Spartak Moskva (31 gol u 33 utakmice) i Dinu (12 golova u 17 utakmica) te tadžikistanski DISI Invest u azijskoj Ligi prvaka.

Inače, sezonske pretplate mogu se kupiti po cijeni već od 100 kuna (prodaja kreće 3. listopada). Iskaznica se može kupiti po cijeno od 100 kuna samo u srijedu, 3. listopada u C. b. What’s up?. Redovna cijena iskaznice je 150 kuna, a za sve mladiće – navijače koji su mlađi od 20 godina, cijena iznosi 120 kuna.

-Na prvom mjestu su nam navijači bez čije podrške nikako ne možemo napraviti iskorak kojeg želimo. Od ove sezone uvodimo novosti, a jedna od njih je da će svim ženama tijekom sezone 2018./19. ulaz biti besplatan na sve utakmice računajući i eventualne utakmice Kupa! – jasan je predsjednik Željko Raguž.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist