Aktualno

‘Putoholičari’, dobre vijesti! Evo s kojim je sve gradovima povezan Dubrovnik

aerodrom cilipi 02

Dubrovačka zračna luka u 2016. godinu ušla je s mnoštvom noviteta, a jug Hrvatske postaje još jače povezan sa svijetom. Koje nam nove zračne linije ‘stižu’ i od kojih datuma, te s koliko je zemalja ZL Dubrovnik ostvarila suradnju, ‘popisali’ smo za ovaj tiskano izdanje DuLista.

U službenom odgovoru, iz ZL Dubrovnik otkrili su nam kako su novi prijevoznici u 2016. godini FlyNiki, odnosno – službeno NIKI Luftfahrt GmbH, Transavia Airlines C.V. i Turkish Airlines. FlyNiki otvara liniju prema Beču i to već od 8. travnja, Transavia Airlines prema Amsterdamu i Münchenu, od 18. ožujka i od 30. svibnja, a Turkish Airlines prema Istanbulu, od 27. lipnja, što su svakako izvrsne vijesti, osobito za ‘putnike – namjernike’, te ljubitelje bliskih, a egzotičnih zemalja.
– Od postojećih prijevoznika Air Berlin otvara nove linije prema postojećim destinacijama Berlinu i Düsseldorfu i to od 14. svibnja. Volotea će uz Bordo, ove godine još uvesti liniju prema Veneciji, od 28. svibnja, te Nantesu i Marseilleu od 2. travnja.

Popularni Easy Jet otvara pak liniju prema Toulouseu od 1. srpnja i Bristolu od 19. lipnja, što su svakako dobre vijesti! Osim toga, Jet2.com povećava broj operacija prema Leeds Bradfordu, Edinburghu i Manchesteru, ističe se u službenom odgovoru.

Transavia France S.A.S. pak povećava broj operacija prema Parizu, dok British Airways povećava broj operacija na letovima prema Londonu! Aegean Airlines pak – prema Ateni.

Iz ZL Dubrovnik dodaju još jednu važnu informaciju, a ta je da je od 1. veljače prijevoznik European Coastal Airlines uspostavio redovnu liniju prema Splitu.

Cijeli tekst potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist