Sport

PRVO KOLO DALMATINSKE LIGE Čak 15 medalja za BK Dubrovnik

badminton bk dubrovnik 4

Prvo kolo Dalmatinske lige odigrano je ove subote u Dubrovniku. Badminton klub Dubrovnik nastupio je sa 17 igrača, koji su osvojili 15 medalja!

Na kraju turnira podjeljeni su pehari za najuspješnije pojedince u protekloj sezoni. Pehar su osvojili Patrik Karamatić i Lučia Galjer u konkurenciji do 13 godina!

Medalje je osvojila Lea Burazor za prvo mjesto u kategoriji ponedinačno do 11 godina, Mara Šumić za drugo mjesto u istoj kategoriji, Romea Milković za treće mjesto u kategoriji pojedinačno do 13 godina. U ženskim parovima do 13 godina prvo mjesto osvojile su Lea Burazor i Romea Milković, drugo mjesto Niko Šumić u kategoriji pojedinačno do 15 godina, dok je treće mjesto pripalo Luki Curiću i Luki Srzentiću u muškim parovima do 15 godina.

Prvo mjesto u kategoriji pojedinačno do 17 godina osvojila je Lučia Galjer, drugo Petra Šilje, a treće Noa Selmani. U kategoriji ženski parovi do 17. godina prvo mjesto pripalo je Noi Selmani i Karli Vuletić, drugo mjesto Lučii Galjer i Petri Šilje, a treće Niki Obradović i Leoni Šuljak. Patrik Karamatić osvojio je drugo mjesto u kategoriji pojedinačno do 17 godina, Davor Makivić treće mjesto u istoj kategoriji, dok su Patrik Karamatić i Davor Makivić osvojili prvo mjesto u muškim parovima do 17. godina.

Izvor/foto: Facebook/BK Dubrovnik

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist