Crna kronika

Proslava izmaknula kontroli! Dvojac pucao iz vatrenog oružja, treći prijetio susjedima

policija ilustracija 8

Obiteljska proslava Velike Gospe u Staševici je izmaknula kontroli! Pucalo se iz vatrenog oružja, a došlo je i do prijetnji smrću. Naime, prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, 27-godišnjak i 32-godišnjak su ispred obiteljske kuće iz vatrenog oružja ispalili 18 hitaca u zrak.

Nakon što je policija postupala po više zaprimljenih prijava o navedenom događaju i u prostorije policije odvela osumnjičene, treći član njihove obitelji, 57-godišnjak, je uputio ozbiljnu prijetnju smrću dvojici susjeda sumnjajući da su oni događaj prijavili policiji.

Pretragom obiteljske kuće pronađena je i, uz potvrdu oduzeta, automatska puška s praznim spremnikom iz koje su osumnjičeni pucali. Alkotestiranjem je utvrđeno da su sva trojica osumnjičenih tijekom ovog događaja bili pod utjecajem alkohola

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče dvojica hrvatskih državljana u dobi od 27 i 32 godine osumnjičeni za kaznena djela „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, dok je muškarac u dobi od 57 godina, također državljanin RH, kazneno prijavljen za kazneno djelo „Prijetnja“.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

 

Pročitajte još

Brzom intervencijom ugašen požar uz magistralu kraj skretanja za Bosanku

Dulist

Požar na Pelješcu pod nadzorom, vatrogasci rade na sanaciji

Dulist

DORH ponovno uložio žalbu i traži produljenje istražnog zatvora za Albanku Ymeri

Dulist