Aktualno

PROLJETNI GURMANSKI TJEDAN Gastro manifestacija u dubrovačkim restoranima

GURMANSKI TJEDAN

Uz vedre proljetne dane, bliži se i Proljetni gurmanski tjedan – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja, a rezervirana za uživanje u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 1. do 7.travnja.

Samo neki od raznoraznih specijaliteta inspiriranih svježim proljetnim namirnicama su šparoge s prepeličjim jajima, dubrovačka popara, juha od kopuna, rižot od šparoga i još mnoga druga jela osmišljena i kreirana za ovogodišnje gurmansko iskustvo.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje 19 ugostiteljskih objekata: Bistro Bacchus, Restoran Banje beach, Restoran Dubrovnik, Gusta me, Hard Rock caffe, Restoran Kazbek, Kopun, Restoran La Castille, Taverna Loggia, Restoran Lucijan, Restoran Momenti – hotel President, Restoran Orsan, Proto, Restoran & bar Rudjer, Sesame, Taj Mahal-Grad, Taj Mahal – Lero, Bistro Tavulin i Restoran Urban & Veggie.

Cjelokupnu ponudu dubrovačkih restorana možete vidjeti na poveznici.

PLAKAT PROLJETNI GURMANSKI TJEDAN 24

Pročitajte još

MALI FESTIVAL LUTKARSTVA Malci će imati priliku pogledati pet predstava

Dulist

Donacija njujorškog Cluba Dubrovnik domovima za starije u Gradu

Dulist

SVI ODLAZE, A ON JOŠ ČEKA Pas Neo traži svoj topli dom

Dulist