Aktualno

PROLJETNI GURMANSKI TJEDAN Gastro manifestacija u dubrovačkim restoranima

GURMANSKI TJEDAN

Uz vedre proljetne dane, bliži se i Proljetni gurmanski tjedan – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja, a rezervirana za uživanje u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 1. do 7.travnja.

Samo neki od raznoraznih specijaliteta inspiriranih svježim proljetnim namirnicama su šparoge s prepeličjim jajima, dubrovačka popara, juha od kopuna, rižot od šparoga i još mnoga druga jela osmišljena i kreirana za ovogodišnje gurmansko iskustvo.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje 19 ugostiteljskih objekata: Bistro Bacchus, Restoran Banje beach, Restoran Dubrovnik, Gusta me, Hard Rock caffe, Restoran Kazbek, Kopun, Restoran La Castille, Taverna Loggia, Restoran Lucijan, Restoran Momenti – hotel President, Restoran Orsan, Proto, Restoran & bar Rudjer, Sesame, Taj Mahal-Grad, Taj Mahal – Lero, Bistro Tavulin i Restoran Urban & Veggie.

Cjelokupnu ponudu dubrovačkih restorana možete vidjeti na poveznici.

PLAKAT PROLJETNI GURMANSKI TJEDAN 24

Pročitajte još

Plesni Studio Step ‘n Jazz Dubrovnik ostvario sjajne rezultate na Dance Xplosion natjecanju

Dulist

VANJA GNJIDIĆ OPTUŽENA Krivotvorila dokumente, tvrdila da će uložiti u projekt sadnje smokava na otoku Jakljanu

Dulist

Denis Pavela: Korištenje žmigavca najmanje je što možemo učiniti kako bismo promet učinili sigurnijim

Dulist