Aktualno

Prijavite svoje najmlađe na još jedno natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’

Vratimo djecu na Igralista Gruda 2

Još jedno natjecanje ‘Vratimo djecu na igrališta’ održat će se 9. ožujka s početkom u 10 sati na vanjskom igralištu OŠ Marina Drzića, javlja organizator Denis Pavela te dodaje kako će se natjecati djeca s područja otoka Korčula, doline Neretve, od Stona do Konavala te grada Dubrovnika!

-Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruzenje, a to su igralista! Danas dragi prijatelji, natjecanje “Vratimo djecu na igrališta” je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše! Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namjenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj! Nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokosice, Župe dubrovačke, Konavala….natjecanje se vraća u Dubrovnik! – istaknuo je Pavela.

Ono što djecu očekuje kao i dosada je puno glazbe, vršnjackog druženja, smijeha, hrane, pića i druženje s poznatim sportašima i još puno toga!

Pobjednici natjecanja uz medalje i nagrade (škola jahanja na Kojan koralu u Popovicima) će dobiti posebno izrađen pehar od stakla i kamena. Nagrade i priznanja najboljima će uručiti sportasi i predstavnici Udruge.

Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I. do III. razreda osnovnih škola sa područja Dubrovačko-neretvanske županije do 5.ožujka na mail dpavela@gmail.com ili putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik! (Bicikl obvezan) – poručili su iz Udruge SIgurnost u prometu.

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist