Sport

PRIDRUŽITE SE PROSLAVI NA PILAMA Dubrovnik Racing slavi 30. rođendan!

utrka djuratovic2 1

Tri desetljeća rada najuspješnijeg automobilističkog kluba u Hrvatskoj obilježit će se idućeg tjedna zanimljivim programom na Pilama. Auto Klub Dubrovnik Racing, naime, slavi svoj 30. rođendan, a na proslavu poziva sve svoje sugrađane, zaljubljenike u brzinu i adrenalin.
Kroz dva nas dana, u četvrtak, 5. listopada od podne do 18 sati te u petak, 6. listopada od podne do 17 sati, na Brsaljama očekuje izložba trkaćih automobila, ali i nagradna igra sa zanimljivim nagradama. Netko će osvojiti i eksluzivnu nagradu – vožnju sa Žarkom Knegom u Hyundai Elantri na brdskoj utrci u Dubrovniku u nedjelju, 8. listopada 2023.
Ostale nagrade, javljaju iz kluba, uključuju kape, majice, promo materijal…
Planirano je i druženje s trkačima te razgledavanje automobila. Uz to, na video zidu moći ćemo vidjeti uzbudljive snimke i fotografije vožnji koje će posjetiteljima pružiti dublji uvid u bogatu povijest kluba. -Naši domaćini bit će tu kako bi približili povijest kluba posjetiteljima i potaknuli ljude da se pridruže našoj uzbudljivoj utrci koju tradicionalno organiziramo na cesti od Mosta dr. Franja Tuđmana prema Osojniku koja će se održati 7. i 8. listopada. Ovo je jedinstvena prilika da zajedno s nama zakoračite u svijet brzine, adrenalina i uspjeha – pozivaju iz AK Dubrovnik Racing.

Foto: Arhivska fotografija DuLista

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist