DuList IN

PRIČE OKO POPRETA Dječice, do idućeg susreta, uživajte u ‘online’ slikovnicama

Vilinska spilja

‘Arion i Aretuca’ ili pak ‘Vilinska spilja’ – a zašto ne uživait u obje slikovnice? Sada to možete i vrlo jednostavno online, zahvaljući dodatnim naporima djece i voditelja naših Priča oko popreta, projekta kojeg jako dobro znamo, ali ipak – evo nekoliko riječi o njemu.

Priče oko popreta projekt je koji se odvija u OŠ Lapad – PŠ Montovjerna uz potporu Grada Dubrovnika, a pod vodstvom Martine Skvrce i Gordane Rokolj, pet godina. Od školske godine 2017./2018. projekt se odvija pod vodstvom Gordane Rokolj.

Arion i Arietuca

Prvo izdanje je bilo na hrvatskom jeziku, drugo hrvatsko-engleski, a sada i kao e – slikovnica… Uživajte u čitanju! Potražite ju ovdje.

Vilinska spilja

Dragi naši pratitelji već smo rekli kako nam je puno planova ostalo nerealizirano jer smo #ostali doma. Ali to što smo doma, ne znači da ne radimo vrijedno. Ove godine vas umjesto novom tiskanom slikovnicom želimo iznenaditi našom prvom e-slikovnicom.
Svi vi koji biste željeli čitati našu “Vilinsku spilju” a nemate je doma, sada je možete čitati ovdje. A kada prođe Corona, kontaktirajte nas i kupite je… – zapisali su pak o ovom vrijednom djelu naši učenici.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist