Crna kronika

PREPOZNAJETE LI GA? Pljačkaš operira po župskim apartmanima

bankomat kradja01

Proteklih nekoliko dana policiji su prijavljena tri slučaja krađa iz apartmana na području Župe dubrovačke u kojima su strani državljani ostali bez novca, dokumenata, nakita.

Naš sugrađanin Željko Mirović na svom Facebook profilu objavio je fotografije snimljene s nadzorne kamere bankomata na kojem je drski pljačkaš pokušao iskoristiti ukradene kreditne kartice.

-Policija radi na pronalasku počinitelja i otuđenih predmeta, ali i upozorava:

– Obzirom da se tijekom turističke sezone povećava i rizik od kaznenih djela turističkog kriminaliteta pozivamo sugrađane i turiste da pojačaju oprez i poduzmu mjere samozaštitnog ponašanja u cilju prevencije ove vrste kaznenih djela. Stoga savjetujemo da se u vrijeme odsutnosti zaključavaju ulazna vrata, zatvaraju prozori i balkonska vrata, a novac i dragocjenosti pohrane na sigurno mjesto (trezori). Pozivamo građane i turiste da vode računa o svojim osobnim stvarima kao što su torbe, novčanici, mobiteli, fotoaparati i drugo prilikom odlaska na plažu, razne ugostiteljske objekte, trgovine i mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi – ističu iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist

Vozio po Lastovu alkoholiziran i pod utjecajem droga

Dulist