Aktualno

PREPORUKA KINEMATOGRAFA DUBROVNIK Što pogledati u kinima?

kino tjedan

Pred nama je novi kino tjedan Kinematografa Dubrovnik.
Za najmlađe posjetitelje novi tjedan donosi sinkronizirani crtić ‘Miraculous film: Pustolovine Bubamare I crnog mačka’ u Kinu Slobodi. Dođite provjeriti kako će se Bubamara ujediniti sa svojom suprotnošću, Crnim mačkom, kako bi spasila Pariz dok zlikovac radi kaos u cijelom gradu.

‘Istjerivači duhova: Ledena prijetnja’ peti je nastavak franšize ‘Ghostbustersa’ koji se vraćaju na mjesto zbivanja originalnog filma, u New York, odakle zapravo dolaze svi duhovi. U Kino Slobodu dolaze u četvrtak, 11. travnja.

‘Back to Black’ u režiji Sama Taylor-Johnsona, film je koji prati život i glazbu Amy Winehouse kroz njezino putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena. Slavnu pjevačicu utjelovila je Marisa Abel, a u filmu glume i Jack O’Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan i drugi. Na rasporedu je u Dvorani Visia.

Brojnim nagradama kako publike tako i stručnog žirija, pohvale filmskih kritičara dobio je film ‘Luksembourg, Luksemburg’ koji je od četvrtka također na rasporedu u Dvorani Visia. Ovaj humoristični i britki film o očevima i sinovima prikazan je u programu Horizonti u Veneciji i na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, a kritičari su njegovu režiju usporedili s filmovima Martina Scorsesea.

Tu su još naslovi ‘Krivi spoj’, ‘Rifovi revolucije’, ‘Scenarij iz snova’….

Cijeli program Kinematografa Dubrovnik pogledajte ovdje.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist