Sport

Američka košarkaška momčad Trojansa zaigrat će u Gospinom polju!

KOSARKA02

Poznato američko sveučilište University of Southern California (USC) objavilo je kako uskoro kreće na desetodnevnu turneju po Hrvatskoj i Grčkoj. Muška košarkaška momčad Trojansa posjetit će Atenu, otok Mykonos te Dubrovnik i obližnji Cavtat. Cijeli program bio je u tajnosti zbog Bronny Jamesa, najstarijeg sina zvijezde Los Angeles Lakersa, LeBrona Jamesa.

-Naime, nakon završene srednje škole Bronny James odlučio je studirati na sveučilištu USC Trojans, a prvo zajedničko druženje s novim suigračima zakazano je od 5. do 15. kolovoza kada će odigrati tri utakmice. Jedna od njih zaigrat će se u Dubrovniku, 13. 8. u dvorani u Gospinu polju, gdje će igrati protiv crnogorskog SC Derby-ja – prenosi tportal.

Ekipa tportala saznala je da se uoči završnih priprema za put u Hrvatsku sve zakompliciralo zbog najveće zvijezde momčadi, a to je Bronny James koji je nedavno tijekom treninga doživio srčani zastoj nakon čega je prevezen u bolnicu te dodaju kako je pušten na kućnu njegu i slijede mu detaljne pretrage koje će dati odgovor hoće li dobiti dozvolu igrati košarku za USC. Liječnici su mu preporučili mirovanje te je tako propao njegov izlet na turneju po Grčkoj i Hrvatskoj.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist