Sport

Poznati prvi četvrtfinalisti “malog Wembleya”

monta 2012.

Poznata su prva četiri sudionika četvrtfinala 20. Turnira na malih barica ''Montovjerna 2012'' koji se igra na igralištu 'mali Wembley'.

U prvoj utakmici osmine finala, Ponton protiv momčadi HC nije uspio zadržati prednost iz 16. minute kada je Srđan Matijašević pogodio za 1:0. U posljednjim sekundama prvog dijela, Marin Serdarević se najbolje snašao ispred gostujućih vrata te pogodio za izjednačenje. U nastavku utakmice, već nakon dvije minute igre, Serdarević je ponovno strijelac za veliku radost svoje momčadi kao i mnogobrojnih navijača na tribinama ''malog Wembleya''.

Do kraja susreta, obje su momčadi imale dosta prilika, međutim rezultat se nije promijenio. U drugom susretu osmine finala, susreli su se Rock caffe Exit i Konoba Maestral Ston. Utakmica je završila bez pobjednika, a zbog boljeg izvođenja kaznenih udaraca, pogotkom Ante Ivaniševića, Konoba Maestral Ston izborila je plasman među osam najboljih momčadi ove godine. Momčad Tutti Frutti, predvođena Borisom Čirićem – Bagarićem, povela je protiv jednih od favorita turnira, momčadi Fast food Gavun pogotkom Marka Gustina u 23. minuti.

Međutim, da opravdaju ulogu favorita, pogotkom Matea Saulana i Marija Jarka, Gavun je pet minuta prije kraja susreta riješio dvojbe oko plasmana u četvrtfinale turnira. Posljednji susret prvoga dana osmine finala ponudio je dvoboj između momčadi Konoba Zvonik i Brkati slonovi. Na jednoj strani Hrvoje Cvjetković, a na drugoj Dario Marinović – dubrovački futsal majstori, jedan protiv drugog na ''malom Wembleyu''!

Konoba Zvonik, u kojoj je Hrvoje Cvjetković povela je sredinom prvog dijela, a strijelac je bio Dario Burmas. Dvije minute prije kraja prvog poluvremena, istoimeni je bio strijelac za 2:0. U utakmici prepunoj tenzija i oštrih startova, najbolje se snašla momčad Konoba Zvonik koja je do trećeg pogotka stigla zahvaljujući Mladenu Vidoviću u 23. minuti. Dario Marinović, 'Srebrna kopačka' netom završenog Europskog prvenstva u futsalu koji se održao u Hrvatskoj, ostao je bez pogotka na ovoj utakmici iako je za to imao puno prilika.

U 30. minuti susreta Toni Bačić je smanjio rezultatski zaostatak na 3:1, a par minuta poslije Dario Burmas svojim trećim pogotkom na susretu riješio je pitanje pobjednika ovog susreta. U posljednjim minutama susreta Vlado Đurović pogodio je za konačnih 4:2.

Danas su na rasporedu preostale četiri utakmice osmine finala. U petak, 27. srpnja na rasporedu su utakmice četvrtfinala, a u subotu, 28. srpnja polufinalni dvoboji. Nedjelja, 29. srpnja rezervirana je za finalni dan u kojem sve posjetitelje turnira, osim malonogometnih uzbuđenja i atraktivnih poteza, očekuje ugodno iznenađenje, ujedno i poklon Amaterskog sportskog društva Montovjerna povodom 20. godišnjice turnira..

Raspored utakmica (četvrtak, 26. srpnja)
20.00 sati Konoba Koloseum – Mane hastra
21.00 sati Kod Rade – Konoba Bonaca
22.00 sati Elektro team – RU Palace
23.00 sati Taxi Stojić – Fanat špadi

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist