Sport

POVIJESNI USPJEH JUGAŠICA Gradonačelnik čestitao vaterpolisticama na rezultatu

vaterpolo zvk jug

Hrvatska ženska vaterpolska reprezentacija do 16 godina osvojila je četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Manisi. Ovaj rezultat povijesni je uspjeh hrvatske ženske vaterpolske reprezentacije. U polufinalnom susretu, mlade vaterpolistice susrele su se s Australijom te je konačan rezultat bio 10:13.

U reprezentaciji igraju i pet vaterpolistica ŽKV Jug, te im je dubrovački gradonačelnik Mato Franković uputio čestitku na uspjehu.

-Drage Jugašice,

s hrvatskom reprezentacijom ostvarile ste povijesni uspjeh, osigurale ste polufinale i tako zasluženo zapečatile mjesto među četiri najbolje u svijetu.

Iskrene čestitke upućujem svima, a posebno našim Jugašicama: Emi Hanza, Nini Jazvin, Nei Matičević, Lući Mojaš i Iskri Antunović.

Ovaj rezultat služi na ponos našem gradu i cjelokupnom hrvatskom ženskom vaterpolu jer nikada do sada u niti jednom uzrastu, Hrvatska nije igala polufinale velikog natjecanja. Zdušno ste se borile do kraja i sve oduševile, a vjerujem da vas s ovakvom predanošću i talentom i u budućnosti čekaju nove pobjede! – poručio je Franković.

 

FOTO: HVS

 

Pročitajte još

‘VRIJEME JE DA NAUČE HODATI SAMI’ Gabriele Volpi napušta Pro Recco!

Dulist

NIŠTA OD PARIZA Hrvatska poražena od Grčke

Dulist

EUROPSKO JUNIORSKO PRVENSTVO Nenadić osvojio srebro na 100 metara slobodno

Dulist