Aktualno

POTPISALI SPORAZUM Nova nastavna baza Sveučilišta u prostoru Studentskog doma

potpisivanje sporazuma studentski centar nastavna baza

Ugovor o suradnji radi ustrojavanja nastavne baze Sveučilišta u prostoru Studentskog doma, potpisali su danas rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i ravnatelj Studentskog centra Dubrovnik mr. sc. Marko Potrebica.

Nova nastavna baza unaprijedit će kvalitetu i obogatiti nastavni plan studija Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, posebice prijediplomskog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija, a predstavlja i jedan od ključnih preduvjeta za razvoj budućega diplomskog studija Gastronomije.

Izvođenje praktične nastave obavljat će nastavnici Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju sa svojim vanjskim suradnicima i/ili zaposlenicima Studentskog centra, a sve u skladu sa studijskim programom i izvedbenim planom studija.

Banner 300x250 DU 1

Potpisivanju Ugovora nazočili su i prorektori prof. dr. sc. Nebojša Stojčić i izv. prof. dr. sc. Sanja Žaja Vrbica, profesorica Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju prof. dr. sc. Ivana Pavlić i voditeljica Službe za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata dr. sc. Darija Vučijević.

Pročitajte još

Sutra besplatan obilazak zidina, galerija i muzeja

Dulist

KORAK BLIŽE Grad se nada da će se dvorana u Gospinom polju početi graditi 2026.

Dulist

POLOŽENI VIJENCI Sjećanje na žrtve pogubljene na Daksi

Dulist