Grad

Poštanski uredi ponovno uvode radnu subotu, donosimo popis po županiji

hpt posta kasarna008

Hrvatska pošta od subote, 2. svibnja ponovno uvodi radnu subotu u ukupno 214 poštanskih ureda. Od 4. svibnja ponovno se otvara 25 privremeno zatvorenih poštanskih ureda. Na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, bit će otvoren Poštanski ured 32264 Bajakovo prema redovitom radnom vremenu, od 00 do 24 sata. Svi ostali poštanski uredi bit će taj dan zatvoreni. U nastavku donosimo popis poštanskih u reda u našoj županiji koji ponovno počinju s radom subotom.

Poštanski ured u Vukovarskoj ulici 16 od ponedjeljka do petka radi od 8 do 18 sati, a od ove subote radit će od 8 do 13 sati, Pošta Lapad radi od 8 do 18 sati, a u subotu će raditi od 8 do 12 sati, ured u Širokoj ulici 8 radi od 8 do 18 sati, a u subotu će raditi od 8 do 12 sati.

Ured u Mlinima radi preko tjedna radi od 8 do 17 sati, a u subotu će raditi od 8 do 12 sati. Isto radno vrijeme preko tjedna i subotom vrijedi i za poštanske urede u Cavtatu, Mokošici i u Pločama. Poštanski ured na Korčuli od ponedjeljka do petka radi od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 12 sati, a u Metkoviću od 8 do 18 sati, dok će subotom raditi od 8 do 13 sati.

Pročitajte još

GRUŽ, KANTAFIG, ŠIPČINE, NUNCIJATA Zatvorite prozore i vrata, zamagljuje se protiv komaraca

Dulist

GRADONAČELNIK NAJAVIO VAŽAN PROJEKT Hoćemo li konačno dočekati garažu u Čokolinu!?

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist