Aktualno

POSTANITE DIO UDRUGE ‘TATA JE TATA’ Dragi svi – učlani se i ti!

tata je tata001

Ukoliko želite biti dio humanitarne udruge ‘Tata je tata’ i s njima činiti dobra djela imamo sjajnu vijest za vas! Ovog vikenda, naime, kreće akcija učlanjenja u ovu udrugu.
-Član može postati svatko punoljetan tko je već tata, djede, nono ili će mòžda jednoga dana postati tata. Svi ste dobrodošli – pozivaju Tate uz napomenu kako će se akcija učlanjenje održati ovog petka, 12. svibnja od 16 do 20 sati te u subotu, 13. svibnja od 10 do 16 sat ispred dvorane u Gospinom polju ( ili u dvorani u slučaju lošeg vremena).
-Godišnja članarina iznosi 30 eura koja će ići u fond za pomoć obitelji s djecom. Ova akcija ujedno obuhvaća i pomoć za tri obitelji koje su se našle u zaista teškom i nezavidnom položaju, a koje trebaju vas i nas da im pomognemo čim prije. Trebaju pomoć zbog teške ekonomske situacije u kojoj su se našli i zbog velikih troškova neophodnog liječenja, tako da ujedno možete donirati za ove obitelji, euro, dva, dvadeset nebitno je (kutija s donacijama će biti na stolu ispred dvorane) ili uplatom na račun (u opisu napišite – za obitelji u potrebi). Riječ je o obiteljima s ukupno jedanaestoro djece koje su se našle u zaista teškoj životnoj situaciji, a koju zbog digniteta obitelji kao i uvijek, nećemo navoditi. Zato smo tu da ih zajedno podignemo. Da im pomognemo dobrim djelom. Plemenitim. Ljudskim. Da im pružimo ruku. Jer nas zaista trebaju – pozivaju dubrovački humanitarci.
Napominju i da ukoliko niste u mogućnosti doći, a želite postati član ili donirati za ove obitelji, možete uplatiti na račun udruge Hrvatske poštanske banke HR8823900011101366357 ( naziv klijenta: HUMANITARNA UDRUGA TATA JE TATA DUBROVNIK i pri tome napišite – za članarinu. U tom slučaju trebate im se javiti na mail radi vaših podataka koje trebaju tatajetata.dubrovnik@gmail.com (pošaljite Vaše ime, prezime, datum rođenja, adresu, OIB i broj mobitela) ili ako uplaćujete samo donaciju za obitelji u potrebi, bez da se učlanjujete u tom slučaju dovoljna je samo uplata s vašim imenom i prezimenom.
Hvala vam, vidimo se i družimo ovaj vikend u Gospinom polju dragi ljudi! – zaključuju iz udruge Tata je tata.

Pročitajte još

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist