Kultura

POPHEART FACTORY Otvoren prvi dio izložbe, 13. rujna stiže drugi

popheart factory radionica slikanja i crtanja zavrsna izlozba prvi dio 1

Prvi dio završne izložbe Ljetne škole crtanja i slikanja za djecu školskog uzrasta koja se tijekom srpnja i kolovoza održala u PopHeart Factoryju otvoren je u 6. rujna, a zbog mnogobrojnosti polaznika završna izložba podijeljena je u dva dijela.

Mnoštvo najmlađih polaznika sa svojim roditeljima, bakama i djedovima te prijateljima razgledalo je uratke na kojima su radili proteklih mjeseci, a za koje su i nagrađeni diplomama.

– Bilo je izazovno odabrati najbolje među tolikim mnoštvom dječjih radova. Od fantastičnih crteža olovkom, zanimljivih i kreativnih radova u raznim suhim te mokrim tehnikama, pa do slika zalaska sunca na platnu, ali također skulpturica od glinamola i rolica papira, zaista smo prošli raznovrstan i šarolik put do izložbe koja pokazuje svu raskoš, talent i sposobnosti naših mališana – poručila je akademska slikarica Ivana Miloglav, kreativna voditeljica PopHeart Factorya, koja je s akademskom slikaricom Josipom Vlašić i voditeljica radionica Ljetne škole.

Podsjetimo, u ova dva mjeseca kroz ljetnu školicu PopHeart Factoryja prošlo je ukupno 76-oro djece u dobi od 7 do 14 godina.

Drugi dio završne izložbe održat će se u srijedu 13. rujna s početkom u 18.30 sati, a je radove moguće razgledati u četvrtak i petak od 16 do 20 sati.

Pročitajte još

[FOTO] Vinarske i vinogradske teme u Putnikoviću

Dulist

[FOTO] Virtuoznost kvarteta Arod oduševila publiku u Dvoru

Dulist

[FOTO] Ansambl LADO oduševio publiku u parku Gradac!

Dulist