Aktualno

PETOGODIŠNJAK S CEREBRALNOM PARALIZOM Maleni Leon treba našu pomoć!

Slika zaslona 2024 03 09 u 14

Petogodišnjem dječaku Leonu Kosaniću, čija je mama Ivana Majstorović, Dubrovkinja s pulskom adresom, koji boluje od cerebralne paralize, potrebna je robotska neurorehabilitacija. No troškovi liječenja su preveliki budući da Leona u državnoj bolnici mogu primiti tek za 18 mjeseci pa je njegova obitelj primorana obratiti se privatnoj klinici u Zagrebu.
Inače, uz redovitu neurorehabilitaciju Leon može voditi funkcionalan život i samostalno se brinuti o sebi, ističe se na Facebook stranici humanitarne akcije ‘Za Leona – malog, velikog fightera’ koja je pokrenuta kako bi se obitelji pokrili visoki troškovi liječenja.
-Financijski napor u proteklih pet godina bio je golem, a sada Leonova obitelj traži vašu potporu za nastaviti Leonovo rehabilitacijsko putovanje i maksimalno iskoristiti vrijeme za rehabilitaciju. Sveukupni troškovi liječenja u preporučenim ciklusima do Leonovog polaska u školu, smještaja u Zagrebu u tim periodima, ortopedskih pomagala, i sl. iznosi 94.942,34 EUR. Vaš doprinos, koliko god mali bio, može i hoće značajno promijeniti Leonovu budućnost. Bez financijske podrške i niza terapija koji trebaju započeti u travnju, Leon neće moći imati budućnost koja je neusporedivo bolja. Nemojmo da ostane na mogućnosti, udružimo se kako bismo osigurali da Leon dobije njegu koju treba i zaslužuje – sada ili nikada, možemo napraviti razliku. Moramo! – ističe se u pozivu za sudjelovanje.

Detalji za uplatu su:
IBAN: HR8923600003513586215
SWIFT za uplate iz inozemstva: ZABAHR2X
Organizator: Andrea Mišur
Trajanje humanitarne akcije: 5.3.2024. – 2.6.2024., s mogućnošću produžetka na dodatnih 90 dana u slučaju da se sredstva ne prikupe do 2.06.2024.

Na Facebook stranici imate i bar kod za uplate.

Pročitajte još

Devet besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

MORE U DUBROVNIKU NA 29.7 STUPNJEVA Novi hrvatski rekord

Dulist