Crna kronika

Policiji prijavljena dva pokušaja otmice djece, spominju se automobili dubrovačkih i splitskih registracija

djeca05

Nove uznemirujuće obavijesti o pokušajima otmice djece pojavile su se na društvenim mrežama i šire se aplikacijama među zabrinutim građanima, posebice roditeljima. U rasponu od deset dana dvije djevojčice doživjele su istu situaciju da ih je muška osoba mamila u automobil slatkišima, prenosi Zadarski.

Prijavljeno je kako se i jedan i drugi incident dogodio na solinskom području, a obje djevojčice su bile dovoljno prisebne da pobjegnu na vrijeme. Opis događaja prenijeli su na portalu u cijelosti.

– Prekjučer je od prijateljice mi kćer 5. razred, gore di žive između Salone i Ninčevića, neki luđak nagovara da mu uđe u auto, mala se pripala, počela trčati i uspjela pobjeći, imao je kapu, sunčane naočale i medicinsku masku tako da ništa od fizionomije nije skužila ništa jedino je vidjela da su dubrovačke tablice, prija je prijavila policiji pokušaj otmice i rekli su joj da postoji već prijava slična za dubrovačku tablicu pa razglasite okolo jer u medijima nema ništa – objavljeno je.

– Jedna djevojčica je kazala kako se radilo o Mercedesu i Volkswagenu, dubrovačkih registarskih tablica – rekla je za Zadarski mlada mama iz Solina, a druga je dodala da je Volkswagen ipak imao splitske, a ne dubrovačke registracije

– Policijska postaja Solin je u proteklih 10 dana zaprimila dvije informacije u kojima je navedeno da je nepoznata osoba pozivala dijete u vozilo. U oba slučaja je navedeno da nepoznata osoba nije izlazila iz vozila i nije bilo nasilnog pokušaja stavljanja djeteta u vozilo. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje kako bi utvrdili sve točne činjenice i okolnosti zaprimljenih informacija – napisali su iz PU splitsko – dalmatinske.

Pročitajte još

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist