Crna kronika

POLICIJA O BRUTALNOM VRŠNJAČKOM NASILJU U LAPADU Sinoć smo dobili dojavu. Provodimo kriminalističko istraživanje!

nasilje lapad maloljetnicko

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska upoznata je sa slučajem vršnjačkog nasilja koje se dogodilo u četvrtak navečer u Lapadu. Naime, nakon što je redakcija DuLista zaprimila zastrašujuću snimku nasilja među maloljetnicima, za koje smo utvrdili da su učenici prvih i drugih razreda srednje škole, obratili smo se PU dubrovačko-neretvatskoj. Policija je još sinoć izašla na teren i započela kriminalističko istraživanje.

-Policijska postaja Dubrovnik, sinoć u 22,52 sati, putem policijske aplikacije ‘Sigurnost i povjerenje’ zaprimila je dojavu o tučnjavi koja se prethodno te večeri dogodila u Lapadu. Odmah nakon zaprimljene dojave policija je izišla na mjesto događaja gdje nisu zatečene osobe iz dojave, niti činjenje kaznenog djela ili prekršaja, ali se nastavilo s kriminalističkim istraživanjem, budući se kod svake prijave nasilja nad djecom reagira žurno i bez odgode – naglasila je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup, pri tom dodajući kako su već sinoć obavljeni razgovori s oštećenom osobom u prisutnosti njegovog oca.

-Policija je tijekom današnjeg dana nastavila kriminalističko istraživanje ovog događaja kojeg provodimo u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku. O samim detaljima kriminalističkog istraživanja u ovom trenutku, iz razumljivih razloga, ne možemo dostavljati više pojedinosti – iznijela je Biskup te zahvalila odgovornim građanima koji su im ustupili navedenu dojavu.

Zbog nasilnog sadržaja, video mogu pogledati na YouTubeu isključivo osobe starije od 18 godina.

Pročitajte još

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist

Državljanin BiH (36) vozio s 3 promila alkohola

Dulist

Vozio po Lastovu alkoholiziran i pod utjecajem droga

Dulist